Екскурсія до Броварського краєзнавчого музею

20 листопада 2019 року учні 7 класу разом з класним керівником, Шляхтиченко Іриною Вікторівною, відвідали Броварський краєзнавчий музей з метою ознайомлення учнів з трагічним минулим нашого народу, поглиблення знань учнів про масштабний злочин геноциду українців та виховання здатності кожної людини на скорботу.

Директор музею, Корявий Віктор Михайлович, розповів учням історію створення музею, але особливу увагу звернув на події ХХ століття – період колективізації, Голодомору 1932–1933 рр., роботу Дитячої трудової колонії № 5 у 1936 –1937 рр. у місті Бровари.

У виставковому залі учні мали нагоду переглянути експозицію, яка створена Музеєм «Меморіал жертв Голодомору» до 86 річниці Голодомору 1932-1933 рр.

«Більше 7 мільйонів жертв. Вимерлі від голоду села та колективна психологічна травма тих, хто вижив. Роки замовчування та брехні.» Ці події не можна забувати. Ми повинні виховувати патріотів своєї держави, вчити дітей бережно ставитися до історії своєї країни, розкривати її як білі, так і чорні сторінки.

 

Шляхтиченко І.В.,

класний керівник

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід