Екскурсія до кіностудії «Фільм-UA»

13 жовтня 2023 року учні 4-х класів Броварського ліцею №11 відвідали кіностудію «Фільм-UA».

Кіностудія знаходиться в Києві і являє собою не просто павільйони для зйомок, а цілий комплекс повного циклу теле – і кіновиробництва, з величезною площею.

На студії знімали популярні телепередачі — «Маска», «Співають всі», «Х-фактор», «Україна має талант», «Супермодель по-українськи», «Вар'яти-шоу», «Країна У» улюблені всіма фільми і серіали — «Танька та Володька», «Кріпосна», «Моя улюблена страшко», «Ніщо не трапляється двічі», «Жіночий лікар», «Нюхач», «Черговий лікар» «Захар Беркут», «Сторожова Застава», «Скажене весілля», «Скажені сусіди», «Віддана», мультфільм «Мавка», « Лісова пісня» та багато інших.

Під час екскурсії, ми дізналися про всі стадії творчого процесу: від ідеї створення фільму до втілення; на власні очі побачили, як проходить озвучування і дубляж; дізналися, як створюються популярні мультфільми та реклама.

Частина екскурсії проходила на свіжому повітрі де діти на власні очі побачили і мали змогу прогулятися по знімальному майданчику, а саме Кіноселищу, сфотографувалися біля популярних декорацій і муляжів з фільмів і серіалів.

Екскурсія нам дуже сподобалася, і у декого з учнів промайнула думка, що у майбутньому вони обов’язково стануть акторами, і можливо зніматимуть свої фільми саме на цій кіностудії. Діти чудово провели час, отримали масу вражень і задоволення від екскурсії.

Ми поверталися з незабутніми враженнями про цікаву екскурсію.

 

Вікторія ВОЛЧУК, Наталія СІРОМОЛОТ,

класні керівники 4-х класів

Архів2023: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід