Екскурсія до міської бібліотеки для дітей

З метою виховання культури читання, поваги до книги та людей, що працюють із книгами, та в рамках Національного тижня читання 15 грудня 2021 року учні 3-А класу ЗОШ І-ІІ ступенів БНВО відвідали міську бібліотеку для дітей.

Третьокласники ознайомилися із цікавими виставками абонементу та читальної зали, переглянули відео про найважливіші фактори, що впливають на читання. Також декламували вірші та співали святкові пісні, ділилися враженнями від недавно прочитаних книг.

Увазі дітей був представлений місцевий символ-іграшка «Бро», що є втіленням доброти та любові до ближніх. Учні записали свої побажання на кольорових долоньках та прикріпили їх під святкову ялинку в бібліотеці.  На завершення зустрічі школярі отримали значки із зображенням символу рідного міста.

Цьогоріч вперше в Україні з 13 по 19 грудня 2021 року відбувається Національний тиждень читання.

Національний тиждень читання – це період особливої уваги до читання та місця книги в сучасному цифровому й швидкому житті. Дуже часто від особистого вибору кожного українця залежить: читати чи не читати, що читати, що придбати, а за чим піти в бібліотеку, що подарувати близьким і друзям на свята.

Беріть участь у Національному тижні читання, використовуйте гештеги #тижденьчитання і #знайдисвоюкнижку.

Хай читачів в Україні стає більше з кожним днем.

 

Тетяна Поджара,
завідуюча бібліотекою

 

 

Діяльність: 
Архів2021: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід