Екскурсія до пожежно-рятувальної частини

25 квітня 2016 року учні 1 класу Загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів БНВО відвідали 21 Державну пожежно-рятувальну частину міста Бровари. Екскурсія відбулася у рамках підготовки до Дня цивільного захисту.

Почалася екскурсія у вестибюлі пожежної частини з меморіального куточка, присвяченого героям-чорнобильцям., пожежникам, які першими взяли участь в локалізації пожежі на Чорнобильській атомній станції у квітні 1986 року. Після вшанування пам’яті героїв діти перейшли у автобокси, де лейтенант служби цивільного захисту, інспектор групи запобігання надзвичайним ситуаціям Кравець Станіслав розповів про роботу  чергового пожежно-рятувальної частини, який приймає дзвінки з міста Бровари та Броварського району. Діти пригадали, у яких випадках треба телефонувати на номер «101» та що треба обов’язково повідомити черговому.

Огляд автомобілів та розповідь начальника караулу старшого лейтенанта Жуковця Ярослава про спеціальну техніку, яка застосовується для гасіння пожеж та ліквідації інших надзвичайних ситуацій,  а також можливість посидіти у кабіні  пожежної машини  викликали неабияке захоплення у маленьких школярів.

На згадку про екскурсію первачкам подарували пам’ятні календарі та пам’ятки до 30- річниці аварії на ЧАЕС.

 

Панкова О.О.,
завідуюча кабінетом охорони праці

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід