Екскурсія на фабрику ялинкових прикрас

23 грудня  2019 року учні 2-А класу відвідали фабрику ялинкових прикрас «Клавдієво», яка продовжує традиції майстерності виготовлення скляних ялинкових іграшок вже багато десятиліть.

Новорічні іграшки - не просто красиві вироби, а символ найулюбленіших сімейних свят - Нового Року та Різдва, тому саме напередодні цих свят діти змогли своїми очима побачити, як розплавляють скло та видувають з нього кулю, заповнюють її посрібленими фарбами, а потім у майстерні художників вона перетворюється на справжній витвір мистецтва, який символізує тепло і добро цих свят, стає річчю, яка часто передається з покоління в покоління і радує душу багато років.

Сповненою неповторних емоцій була екскурсія до музею ялинкових прикрас, де зібрана колекція «Санта Ермітаж» - ексклюзивна серія репродукцій кращих світових художників на скляних ялинкових кулях,  інші унікальні прикраси, а також новорічне іграшкове містечко німецької фабрики, що рухається.

Після відвідання цієї краси, діти і самі створили на майстер-класі неповторну кульку з символом року – мишкою. Таку ялинкову прикрасу точно будуть передавати з покоління в покоління у їхніх родинах! З наступаючими новорічними святами!!!!

 

Стенченко О.П.,
класний керівник 2-А класу

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід