Екскурсія учнів 1-х класів до Броварської міської дитячої бібліотеки

З метою ознайомлення із професією бібліотекаря, виховання поваги та шани до книжок і читання в рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек 25 жовтня 2019 року для учнів 1-х класів ЗОШ І-ІІ ступенів БНВО було проведено екскурсію до Броварської міської дитячої бібліотеки.

Завідувачка бібліотекою Туник В.В та бібліотекар відділу для початкових класів Новак Л.О. ознайомили  першокласників із основними поняттями роботи бібліотеки та бібліотекаря, із основними виставковими поличками абонементу та читальної зали. Бібліотекарі представили тематичний огляд виставки літератури, присвяченої нашій почесній громадянці міста Бровари, жінці-герою Другої світової війни, Марії Лагуновій, розповіли про її подвиги у роки війни та вчинок, достойний героя, на захисті нашого міста. Учні оглянули меморіальну дошку на честь жінки-героя, що знаходиться на стіні бібліотеки. Також згадали сучасні події на сході України. Присутні вшанували пам’ять загиблих героїв у різні роки хвилиною мовчання. Збереження пам’яті про героїв – це відповідальна місія кожного…

Першокласники зрозуміли, що професія бібліотекаря важлива, адже треба постійно дбати про збереження книг та поповнення новими надходженнями.

 

Поджара Т.А.,

бібліотекар

 

Діяльність: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід