Засідання міського методичного об’єднання методистів позашкільних навчальних закладів

30 жовтня 2015 року на базі Броварського навчально-виховного об’єднання відбулося засідання міського методичного об’єднання методистів позашкільних навчальних закладів з теми: «Система заходів щодо реалізації проекту «Життєві аксіоми та цінності».

На засіданні були присутні: завідувач Науково-методичного центру управління освіти і науки Броварської міської ради Мартенко О.О., методист науково-методичного центру управління освіти і науки Броварської міської ради Пасічна Т.Ф., голова методичного об’єднання методистів ПНЗ Чернецька Н.В., педагоги Дитячого естетико-натуралістичного центру «Камелія», Будинку дитячої та юнацької творчості, Центру позашкільної освіти Броварського навчало-виховного об’єднання.

Теоретичний блок методичного об’єднання було розпочато з виступу Мартенко О.О., яка розповіла про процес медіації, зупинилася на базових навичках медіатора в навчальному закладі та громаді, на забезпеченні участі жінок і дітей у розв’язанні конфліктів та миробудуванні.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Гажала О.А. детально зупинилася на питанні впровадження дослідно-експериментальної роботи всеукраїнського рівня за темою: “Розроблення  моделі навчально-виховного об’єднання як Школи життєвого успіху” у Центрі позашкільної освіти БНВО та описала модель успішного випускника навчального закладу.

 Завідувач організаційно-масовим відділом Поплавська В.В. презентувала авторський (експериментальний) практико-орієнтований проект «Життєві аксіоми та цінності».

Розділ «Здоров’я – запорука успіху»  було представлено цікавими вправами, зокрема, фізкультхвилинкою «Здорова дитина – здорова Україна».  Разом з практичним психологом Чуняк В.А. автор проекту показала  елементи тренінгу «Дружба та дивовижна сила спілкування» (презентація матеріалу з розділу «Виховуємо особистість»).

Презентацію матеріалу з розділу «Леді та джентельмени» у формі майстер-класу «Магія подарунків» провела керівник гуртка «Майстерня подарунків»  Чернецька Н.В. Всі учасники мали змогу не лише виготовити прикрасу для волосся технікою «квілінг», а й навчитися дарувати та приймати подарунок.

Завершилося засідання міського методичного об’єднання обговоренням за круглим столом, під час якого було відмічено, що для реалізації завдань дослідно-експериментальної роботи  педагоги  Центру позашкільної освіти БНВО ефективно впроваджують практико-орієнтований проект «Життєві аксіоми та цінності».

 

Чернецька Н.В.,
голова ММО

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід