Засідання педагогічної ради «Про пріоритетні напрями розвитку Броварського навчально-виховного об’єднання у 2015-2016 навчальному році»

28 серпня 2015 року у Броварському навчально-виховному об’єднанні відповідно до плану роботи закладу було проведено засідання педагогічної ради «Про пріоритетні напрями розвитку Броварського навчально-виховного об’єднання у 2015-2016 навчальному році».

На початку зустрічі Ірина Олександрівна Ткачук, директор БНВО, ознайомила присутніх з презентацією щодо підготовки закладу до початку навчального року, проведення ремонтних робіт, зосередила увагу присутніх на основних завданнях педагогічного колективу у даному навчальному році.

У ході засідання педагоги були ознайомлені з планами роботи структурних підрозділів БНВО, основними заходами науково-методичної роботи, особливостями атестації педагогічних працівників. Також присутні ознайомилися із Концепцією національно-патріотичного виховання дітей та молоді, затвердженою наказом Міністерства освіти і науки України від 16.06.2015 № 641.

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід