Засідання педагогічної ради на тему: «Реалізація моделі успішного виипускника Броварського навчально-виховного об’єднання як випускника школи життєвого успіху»

18.05.2016 з метою підведення підсумків дослідно-експериментальної роботи за темою: «Розроблення моделі навчально-виховного об’єднання як Школи життєвого успіху» та одночасно планування подальшої роботи відбулося засідання педагогічної ради «Реалізація моделі успішного випускника Броварського навчально-виховного об’єднання як випускника Школи життєвого успіху».

Безперечно, головним очікуваним результатом та критерієм оцінки діяльності навчального закладу є досягнення його випускників. Це й зумовило поряд з розробленням моделі БНВО як Школи життєвого успіху й розроблення моделі успішного випускника.

Саме реалізація моделі успішного випускника БНВО дозволить виконати стратегічні завдання сучасної європейської освіти: сформувати особистість здатну реалізувати себе, особистість із прагненням підтримки інших, висококваліфікованого працівника, активного учасника культурного розвитку, людину здатну до самоосвіти протягом усього життя.

Директор Ткачук І.О. та адміністратор дослідно-експериментальної роботи Гажала О.А. провели засідання в інтерактивному форматі. Педагоги працювали у складі творчих груп та вносили пропозиції до планування науково-методичної роботи, психолого-педагогічного супроводу та навчально-методичного забезпечення навчально-виховного процесу.

Проведенню педагогічної ради передувала робота педагогів у творчих групах, головним завданням яких було з’ясувати шляхи реалізації моделі успішного випускника БНВО як Школи життєвого успіху. Всі отримали завданння – спланувати навчально-виховний процес з урахуванням ознак успішного зростання за складовими моделі: «Громадянин», «Творча особистість» та «Фахівець».

Керівники структурних підрозділів (Гажала О.А., Левченко Н.В., Вальченко В.О.) проаналізували виконані завдання та відзначили – що педагоги мають креативні ідеї й уявляють як їх реалізувати.

На завершення засідання практичний психолог Чуняк В.А. висвітлила питання реалізації принципу наступності у формуванні успішної особистості (Центр розвитку дитини – ЗОШ І-ІІ ступенів, Центр позашкільної освіти). Практичний психолог Ділового центру «Успіх» (Ліцей технологічного профілю, Центр професійної освіти) Орещенко А.І. доповіла про форми роботи зі старшокласники та педагогами.

Ткачук І.О. підвела підсумки засідання та спрямувала зусилля педагогів на реалізацію моделі успішного випускника.

 

Гаажала О.А.,
заступник директора з НВР

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід