Засідання ініціативної групи

19 квітня 2018 року у Броварському навчально-виховному об’єднанні (БНВО) відбулось засідання ініціативної групи, під час якого були розглянуті питання розвитку закладу.

Існуючі 4-ри приміщення Броварського навчально-виховного об’єднання є пристосовані і вкрай перевантажені через стрімке зростання населення 34 мікрорайону, що пов’язане з активним будівництвом багатоповерхових житлових будинків у м.Бровари.

Ініціативна група запропонувала звернутись до керівництва міста Бровари з пропозицією будівництва нового 3-х поверхового корпусу школи замість старої будівлі, що планується знести (по вул. Київська, буд. 306-Б) поруч з існуючим головним корпусом закладу (по вул. Лагунової Марії, буд. 17-А). На думку ініціативної групи це зменшить навантаження на головний корпус закладу, уможливить навчання дітей в одну зміну і організацію груп продовженого дня, значно розширить можливості впровадження педагогічних технологій та методів освітньої діяльності, а також створить більш сприятливі умови для навчання та виховання дітей.

У Проекті будівництва нового навчального корпусу вбачається доцільним передбачити зведення єдиного розвинутого 3-поверхового об’єму будівлі школи до складу якої увійдуть 12 класів, в тому числі: сьомих - 2, восьмих – 2, дев’ятих - 2, десятих – 2, одинадцятих – 2, дванадцятих - 2. Загальна кількість учнів передбачена 360 осіб, кількість учнів у класі – 30. Плануванням мають бути визначені зони: навчальних класів, санітарних кімнат, роздягальні, фізкультурно-спортивних приміщень, актового залу, приміщень харчоблоку, медичного обслуговування та стоматології, кабінети фізики, хімії, лінгафонного кабінету для вивчення іноземних мов, комп’ютерних класів, класу хореографії, кабінетів професійної підготовки кваліфікованих працівників з робітничих професій, а також спеціально обладнані кабінети гурткової роботи та інших творчих чи спортивних об'єднань. Функціональні призначення окремих кабінетів можуть бути поєднані. Загальна кількість навчальних приміщень вбачається максимально можливою (20 - 30 класів/кабінетів) в межах діючих санітарних і будівельних норм. Роботу закладу планується проводити з 8.00 до 20.00.

У підвальних приміщення будівлі передбачається наявність стрілкового тиру, санітарних кімнат (в т.ч. душових) для вихованців та педагогів спортивних секцій та об'єднань, а також господарські і складські приміщення (в т.ч. харчоблоку).

При плануванні будівлі доцільно передбачити виходи на дві сторони, а перед будівлею залишити асфальтований майданчик для занять військовою підготовкою, урочистостей та інших організаційних заходів, а також передбачити зелені зони.

Запрошуємо всіх бажаючих долучитись до вдосконалення діяльності нашого закладу в умовах розбудови Нової української школи.

Пропозиції просимо вносити у письмовому вигляді до адміністрації БНВО.

 

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід