Збори Ради дітей та учнівської молоді міста Бровари

14 листопада 2017 року відповідно до річного плану роботи Ради дітей та учнівської молоді міста та з метою підтримки діяльності учнівського самоврядування відбувся збір лідерів у форматі «World café».

«World café» - це технологія організації обговорення в невеликих групах та в неофіційній обстановці. Лідери працювали у п’ятьох групах за таким спрямуваннями: волонтерство, патріотизм, екологія, неформальна освіта та культурні заходи. По завершенню роботи самоврядуванці презентували напрацьовані ними заходи. Працюючи в групах учасники Збору проявили креативність та творчість.

Голова Ради дітей та учнівської молоді міста, Сауляк Валерія, познайомила присутніх в залі з новими головами учнівського самоврядування навчальних закладів міста, ознайомила зі структурою Ради дітей міста та розповіла деталі проведення виборів голів комісій.

Девізом заходу уже не перший рік є слова: «Те, що ми зібрались разом, - це лише початок; те, що ми продовжуємо залишатися разом, - це вже досягнення; те, що ми разом працюємо, - це справжній успіх!». 

 

Шляхтиченко І.В.,
координатор Ради дітей та учнівської молоді міста

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід