Звітна виставка Зразкового творчого об’єднання «Дивосвіт»

Надзвичайно важливо ще у дитинстві помітити у дитини іскру таланту, надихнути її на створення рукотворних шедеврів, підтримати й надати впевненості. Цю думку яскраво ілюструє виставка вихованців Зразкового творчого об’єднання «Дивосвіт» Центру позашкільної освіти Броварського навчально-виховного об’єднання, яку мали змогу відвідати броварчани з 14 по 26 лютого 2017 року у міському краєзнавчому музеї.

До складу Зразкового творчого об’єднання «Дивосвіт» входять гуртки «Чарівні прикраси» (керівник Матвєєва Лілія Вікторівна), «Рукоділля та цікаве дозвілля» (Антошевська Елеонора Олександрівна), «Майстерня подарунків» (Чернецька Наталія Віталіївна), «Чарівний завиток» (Шарик Наталія Олександрівна). Колектив налічує понад 230 дітей різного віку.

Діяльність гуртків спрямована на ознайомлення дітей з різними видами декоративно-ужиткового мистецтва, прищеплення любові до праці, виявлення та розвиток творчих здібностей вихованців.

На виставці були представлені творчі роботи, виконані у різних техніках декоративно-ужиткового мистецтва: ліплення з солоного тіста з елементами декоративного розпису, декупажу, квілінгу, вишивки, аплікації, штучних квітів, валяння, біомозаїки, витинання та інших.

Вихованці Зразкового творчого об’єднання «Дивосвіт» щорічно додають багато нагород до творчої скарбниці. Серед них учасники та переможці виставок-конкурсів дитячої творчості від міського до міжнародного рівня.

Звання «Зразковий художній колектив» творчому об’єднанню «Дивосвіт» присвоєно у 2007 році, підтверджено у 2012. Звітну виставку вихованців «Дивосвіту» у краєзнавчому музеї проведено з метою чергового підтвердження високого статусу та звання.

24.02.2017 відбулося урочисте підведення підсумків звітної виставки. Вихованців колективу привітали члени обласної оглядової комісії Пасічна Тетяна Федорівна, методист науково-методичного центру управління освіти і науки Броварської міської ради та Корявий Віктор Михайлович, директор міського краєзнавчого музею. Ткачук Ірина Олександрівна, директор Броварського навчально-виховного об’єднання, подякувала батькам, які всі ці роки підтримували колектив.

За виховання національного світогляду української молоді через залучення її до пізнання джерел і процесу творення українського народного мистецтва керівники гуртків «Дивосвіту» отримали грамоти управління освіти і науки Броварської міської ради, вихованців відзначено подяками БНВО.

 

Гажала О.А.,
заступник директора з навчально-виховної роботи

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід