Зупинись миттєвість, ти – прекрасна

6 червня 2019 року у пришкільному таборі «Успіх» пройшов День яскравих моментів під гаслом «Зупинись миттєвість, ти - прекрасна».

Цей день розпочався танцювальною зарядкою на природі. Після корисного сніданку діти загонів «Веселка» та «Єралаш» зайнялися виготовленням лепбуків «Країна мрій», де був і казковий світ драконів, і простора школа майбутнього, і вільна Україна! Під час роботи над лепбуком вихованці спілкувалися і ділилися враженнями про подорожі та про те, якою вони мріють бачити Україну.

Після гарних мрій діти відправилися на активний відпочинок, де підзарядилися гарними емоціями під час рухливих ігор та спортивних ігор у футбол та бадмінтон.

За активним відпочинком прийшов спокійний майстер-клас «Чарівні фарби», де діти малювали приємні моменти життя.

А вихованці загонів «Невгамовні» та «Вулкан» відвідали Музей воскових фігур у м. Києві. У музеї діти побачили постаті історичних осіб, відомих акторів, співаків, спортсменів та політичних діячів. Екскурсовод розповіла технологію виготовлення воскових фігур: справжнє волосся, зубні та очні протези – все намагаються дотримати з максимальною точністю. Віск для фігур – на 95% чистий бджолиний, змішаний із спеціальним складом, що дозволяє витримувати великі перепади температури. Велика частина фігур зроблена в основі з пластику, восковими є тільки видимі частини тіла – у середньому, на фігуру йде 6-8 кг воску. Діти були вражені тим, що фігури музею – дійсно, майже як живі.

Смачний обід змінився відпочинком на свіжому повітрі, де діти читали книжки про прекрасні миттєвості життя. Вихователі провели з вихованцями бесіду на тему: «Особиста гігієна».

А хореографічний майстер-клас додав сили та енергії юним мрійникам. На зміну рухливій діяльності відбулося заняття «У світі казки чарівної», під час якого бібліотекар познайомила дітей загону «Веселка» із творчістю О.С.Пушкіна і його чарівними казками у віршах, провела цікаві вікторини. На згадку про заняття кожна дитина зробила собі закладинку для книжки у формі олівця.

Після вечері вихованці відпочивали на свіжому повітрі та згадували цікаві миттєвості цього мрійливого та цікавого дня.

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід