Зустріч учнів 6 класу з броварською поетесою

З метою формування читацьких інтересів та виховання впевненої громадянської позиції 21 березня 2019 року з нагоди Всесвітнього дня поезії для учнів 6 класу ЗОШ І-ІІ ступенів БНВО бібліотекарем Поджарою Т.А. та вчителем української мови та літератури Колтко М.А. було організовано та проведено екскурсію до Броварської міської бібліотеки.

Бібліотекар відділу обслуговування Коростова Світлана Сергіївна розказала учням про історію виникнення святкування Всесвітнього дня поезії та представила виставку літератури «Найкращі представники рідного слова», а також познайомила з броварською поетесою Кокшаровою Анною, яка влилася в письменницьке коло під псевдонімом Ан Хе.

Шестикласники із захопленням послухали поетичні твори молодої письменниці, яка презентувала свою поетичну збірку «К.М.».

«Поезія – це найважливіше культурне явище, всеосяжна мова, що передає внутрішнє прагнення людини жити разом з іншими і тим самим необхідна для зближення народів. Будучи відображенням і дзеркалом суспільства, поезія – головний засіб самоствердження і дієвий важіль творчості, прогресу та всезагального розвитку». (Генеральний директор ЮНЕСКО Коїтіро Мацуура).

 

Поджара Тетяна,
бібліотекар БНВО

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід