Казковий день у пришкільному таборі

У щоденному потоці рішень, ми – дорослі, цеглинка за цеглинкою закладаємо фундамент майбутньої особистості, формуючи, у першу чергу, розуміння “що таке добре, а що погано”. Виховувати дитину потрібно так, щоб вона була готова до виходу у доросле життя, щоб уміла самостійно аналізувати ситуацію і вирішувати проблеми, з котрими зустрінеться. Вважається, що найкращий спосіб навчити дитину особливостям життя – це читати казки.

Наші діти чують казки від самого народження: спочатку від рідних, від вихователів, а потім вже і самі поринають у її загадковий чарівний світ, який заворожує їх таємницями, фантастичними подіями та несподіваними розв’язками.

14 червня 2018 року став Днем казки у пришкільному таборі «Успіх». Вихованці загону «Посмішки» на майстер-класі «Англійська – це просто» довели, що люблять читати казки, багато їх знають, а ще вміють їх театралізувати і не тільки українською мовою, а ще й англійською! Разом із педагогом діти підготували постановку знаменитої казки «Червоний Капелюшок», яка була насичена віршованими, пісенними текстами, а також танцювальними композиціями. А вихованці загону «Комета» представили міні-спектакль англійською мовою «В гостях у Аліси». Діти  показали сценку «Зустріч квітів» та «Безглузде чаювання». Глядачам були представлені вірші-«перевертні» Л.Керрола та С.Мілігана. Вихованці перенесли глядачів у казковий світ Аліси.

Ми дякуємо юним акторам за цікавий сюжет, гарний настрій, та чудово проведений час!

 

Левченко Н.В.,
начальник табору

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід