Конкурсно-розважальна програма «Стріли Амура» для лідерів учнівського самоврядування м. Бровари

21 лютого 2018 року  відбулася міська конкурсно-розважальна програма «Стріли Амура». Захід проведено за ініціативи Ради дітей та учнівської молоді міста Бровари, діяльність якої координує Центр позашкільної освіти Броварського навчально-виховного об’єднання.

Головна мета даної програми: організація змістовного дозвілля старшокласників; формування культури поведінки, культури почуттів; виховання толерантного ставлення до осіб протилежної статі.

Участь у програмі приймали найвродливіші, найпривабливіші, найсміливіші дівчата та хлопці! А оцінювало даний конкурс незалежне та справедливе журі з числа лідерів учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Конкурсно-розважальна програма включала в себе «Візитку», конкурс «Етикет», «Все для тебе», «Ерудит», «Валентинка», а також «Акторський» та «Танцювальний» тури. Кожна створена пара проявила артистизм, креативність й почуття гумору.

Доки лічильна комісія у складі координаторів учнівського самоврядування навчальних закладів підраховувала голоси, глядачі та гості заходу мали можливість насолодитись хореографічною композицією «Побачення» у виконанні вихованців Театру хореографічного мистецтва «My dance» Антона та Жанни Шихабутдінових.

«Ідеальною парою» вечора стали Лобова Дар’я (БЗОШ І-ІІІ ступенів №10) та Левченко Максим (БСШ І-ІІІ ступенів №7).

Щиро привітала учасників та провела церемонію нагородження переможців програми завідувач відділом дошкільних, позашкільних закладів, виховної роботи управління освіти і науки Броварської міської ради Ірина Андріївна Туник.

Конкурсно-розважальна програма «Стріли Амура» минула на мажорній ноті, отримала позитивні відгуки від учасників програми та глядачів!

 

Шляхтиченко І.В.,
координатор Ради дітей та учнівської молоді міста Бровари

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід