Коуч-сесія «Живемо в демократії»

13 травня 2019 року для учасників польської делегації в рамках польсько-українського проекту обміну молоддю Шляхтиченко І.В. провела коуч-сесію на тему «Живемо в демократії».

Оскільки мета проекту – обмін досвідом, налагодження соціокультурних зав’язків та ознайомлення культурно-суспільним надбанням українського народу та людства загалом, план заняття передбачав обговорення таких тем:

  • «Рівноправність та соціальна справедливість в сучасному світі», адже соціальна справедливість є основоположним принципом мирного та благополучного існування як в Україні, так і Польщі.
  • «Конфлікти та методи їх розв’язання», оскільки вміле вирішення конфлікту може привести до гармонії, у той час, як спроба задавити конфлікт авторитарними засобами або вирішити його несправедливо можуть викликати розбрат у суспільстві.
  • «Я та моя роль у суспільстві», з метою усвідомлення своєї ролі під час реалізації даного проекту обміну молоддю та загалом в суспільстві.

Обговорення включало – теоретичний та практичний блоки. Практичний блок передбачав виконання різних завдань та вправ в групах.

На завершення для всіх учасників було проведено гру «Оплески по колу», завдяки якій вдалося відволіктися від продуктивного заняття та нагородити себе гучними оплесками за плідну роботу.

 

Шляхтиченко І.В.

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід