Лідер року – 2016

25 травня 2015 року відповідно до річного плану роботи Ради дітей та учнівської молоді міста та з метою підтримки діяльності учнівського самоврядування відбулося міське свято «Лідер року-2016».

Свято складалося з трьох частин: підведення підсумків міського етапу конкурсу на кращий суспільно значущий проект учнівського самоврядування; звіт про роботу учнівського самоврядування навчального закладу за 2015/2016 навчальний рік; звіт Голови Ради дітей та учнівської молоді міста Бровари за 2015/2016 навчальний рік.

За висновками журі переможцями міського етапу конкурсу на кращий суспільно значущий проект стали:

  • У номінації «Ми – патріоти»:

І місце – авторський колектив у складі педагога-організатора Кравцової Ольги Сергіївни, педагога-організатора Розуменко Єлизавети Сергіївни, голови учнівського самоврядування Кішоян Арміне та голови Комітету Учнівської Молоді Шуляка Ігоря.

ІІ місце – заступник директора з виховної роботи БЗОШ №1, Ковальчук Олена Леонідівна.

ІІ місце – заступник директора з виховної роботи БСШ №7, Конончук Ольга Олегівна.

  • У номінації «ЗМІ органів учнівського самоврядування»:

І місце – заступник директора з виховної роботи БНВК, Кабак Тетяна Григорівна.

ІІ місце – педагог-організатор БЗОШ №2, Сердюк Аліна Юріївна.

Традиційно свято завершилося церемонією нагородження. Учасників свята та гостей  привітала Мартенко О.О. та Пільгуй В.С.

На святі було вручено грамоти і подяки найактивнішим координаторам учнівського самоврядування навчальних закладів і представникам Ради дітей та учнівської молоді міста.

Також вітання прозвучали від Гажали О.А. для випускників гуртка «Школа лідерів», які тримали свідоцтва про позашкільну освіту БНВО. 

 

Шляхтиченко І.В.,
координатор Ради дітей та учнівської молоді міста

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід