Майстер-класи для вихованців пришкільних таборів

З 29 травня по 16 червня 2017 року керівники гуртків Центру позашкільної освіти Броварського навчально-виховного об’єднання провели майстер-класи для вихованців пришкільних таборів на базі Загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів БНВО, Броварської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 та Броварської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5.

Діти цікаво провели своє дозвілля та дізналися багато нового. Для учнів ЗОШ І-ІІ ступенів БНВО Лілія Вікторівна Матвєєва провела майстер-класи з аплікації та ліплення. На цих заняттях діти навчились з простих доступних речей – паперу, картону, пластиліну – виготовляти різноманітні поробки, дізнались про властивості цих матеріалів та про те, як можна їх використовувати. Кожен спробував зробити композицію, втіливши свої фантазії.

Діти обов’язково запам’ятають енергійні майстер-класи під запальні мелодії, які провела Марія Сергіївна Бондар. Вони опанували основи естрадно-сценічного мистецтва танцю, сучасні танцювальні елементи, розвинули почуття ритму й хореографічної виразності. А на завершення провели флеш-моб «Я і ти – разом єднаємо світ».

Незабутні враження вихованці БНВО отримали й від занять плаванням, які проводив Хижняк Микола Миколайович у басейні оздоровчо-реабілітаційного центру. Разом з досвідченим тренером дітлахи опановували прийоми тримання на воді, основи різних технік плавання, навчилися правильно дихати та виконувати рухи. Та, найголовніше, засвоїли правила безпечної поведінки на воді під час літнього відпочинку.

Учні пришкільного табору на базі БСШ І-ІІІ ступенів №5 опановували секрети декоративно-ужиткового мистецтва під керівництвом Наталії Олександрівни Шарик та Аліни Валеріївни Бобко, які провели для дітей цікаві майстер-класи з квілінгу та бісероплетіння. З яскравих робіт було оформлено виставку, яка стала творчим відображенням особистісного сприйняття навколишнього середовища та вираження почуттів юних митців.

Керівник літературно-бібліотечного гуртка «Дивослово» Тетяна Аркадіївна Поджара запросила дітей у дивовижний світ казки. Діти у формі інтерактивних бесід та літературних вікторин ознайомились із цікавим та різноманітним світом народних казок, авторських казок І.Я.Франка, О.С.Пушкіна, Шарля Перрота Братів Гримм. Під час проведення конкурсів, інсценізацій, квестів, змагань вихованці змогли відчути  чарівний та захоплюючий казковий всесвіт народних та літературних казок, а також розширили свої знання на годинах цікавих повідомлень про чудеса Стародавнього світу та України, про історію та  створення книги як в Україні, так і у світі. Діти зрозуміли, що читання книжок – головна умова в досягненні знань та загального розвитку кожної дитини.

У пришкільному таборі на базі ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 під керівництвом хореографа Світлани Миколаївни Шихабутдінової діти познайомилися з напрямами сучасної хореографії, новими танцювальними рухами та композиціями.

Творчі заняття настільки припали дітям до душі, що багато хто висловив бажання займатись і надалі. Для них Центр позашкільної освіти БНВО гостинно відчинить двері 1 вересня 2017 року.

Чекаємо на вас!

 

Гажала О.А.,
з
аступник директора з НВР

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід