Майстер-клас зі створення електронного портфоліо

Зважаючи на практичні запити педагогів, 11 січня 2024 року у Центрі позашкільної освіти Броварського ліцею № 11 відбувся майстер-клас зі створення та наповнення електронного портфоліо професійної діяльності засобами Google Сайту.

 Учасники майстер-класу, члени професійної спільноти педагогічних працівників  закладів загальної середньої та позашкільної освіти Броварської міської територіальної громади, дізналися як створити портфоліо, як його оформити, де розмістити та, найголовніше, як і чим наповнити.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Олена Гажала представила досвід використання електронного портфоліо як сучасного інструменту для узагальнення матеріалів, презентації професійних здобутків, що дозволяє оцінити педагогічну діяльність під час атестації та є сучасною технологією самооцінювання і самопрезентації результатів педагогічної діяльності відповідно до внутрішньої системи забезпечення якості освіти закладу.

Підбиваючи підсумки за круглим столом, координатор професійної спільноти, консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Тетяна Пасічна зазначила, що електронне портфоліо – це особистий цифровий «слід» педагога, де за допомогою можливостей інформаційно-комунікаційних технологій презентується шлях професійного розвитку.

Майстер-клас для колег провели: методист Оксана Маркіна, завідуюча відділом Наталія Шарик, керівники гуртків Олена Бєлановська та Олена Карпуніна.

 

 

Олена Гажала,

заступник директора з навчально-виховної роботи

Архів2024: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід