Мала академія наук – простір можливостей

28 вересня 2018 року на базі Ірпінського навчально-виховного об’єднання «Ірпінський ліцей інформаційних технологій – Мала академія наук» для учнів Київщини відбувся інформативний захід – інфотайм «МАН – простір можливостей».

Учасників заходу ознайомили з пріоритетними напрямами діяльності Київського обласного територіального відділення МАН в рамках обласного STEM-проекту «Профільна наукова школа», проектів «Відкриваємо світ науки разом» та «Віртуальна наукова школа». Багато цікавого почули учні від науковців НПУ імені М.П. Драгоманова та Національного університету біоресурсів і природокористування України, а також від представників  Національного центру «Мала академія наук України».

Із захопленням учасники інфотайму працювали в наукових студіях «Досліджуємо світ науки: сучасні технології, методологія та інструментарій учнівського наукового дослідження». Під час роботи у студіях юні науковці ознайомилися із сучасними IT-технологіями, можливостями 3-D принтера, робототехнікою, інтернетом речей, системою «Розумний дім». Корисними стали поради щодо дотримання академічної доброчесності та особливості в роботі з джерелами інформації.

 

Керівник МТО МАН ,
О.О.Панкова

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід