Мандрівка у казку

24 травня 2018 року вихователь групи «Дзвіночок» Центру розвитку дитини БНВО Світлана Анатоліївна Петрушкевич провела інтегроване заняття з художньої літератури з елементами математики, малювання та аплікації за казкою «Двоє жадібних ведмежат».

Заняття проведено з метою підведення підсумків навчального року та презентації батькам здобутків дітей.

Під час уявної мандрівки з елементами  настільного театру дітлахи уважно слухали казку і за запитаннями вихователя переказували її зміст. Такі вправи стимулюють активне дитяче мовлення, розвивають здатність дитини до розуміння почутого та побаченого.

Ефективна інтеграція різних розділів програми дозволила закріпити знання про величину (великий, менший, найменший), кількість, колір; вміння рахувати до чотирьох, розучити віршик про сир, удосконалити вміння малювати олівцем та наклеювати готові деталі.

Такі заняття розвивають мислення, дрібну моторику, зорове і слухове зосередження, координацію рухів, збагачують словник дітей, виховують вміння розуміти і виконувати навчальне ігрове завдання, організованість, цікавість, допитливість та інтерес до казок.

 

Заступник директора
з навчально-виховної  роботи О.А.Гажала

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід