Методичне об'єднання вихователів групи продовженого дня

11 січня 2021 року відбулося планове засідання методичного об’єднання вихователів групи продовженого дня.

У ході заходу було розглянуто ряд важливих питань, серед яких ключову роль відігравали «Організація та проведення прогулянок на ГПД» і розгляд та погодження календарно-тематичного планування ГПД на ІІ семестр 2020/2021 н.р.

Оскільки учні 1-5 класів перебувають в закладі повний день, то питання організації режиму дня, і зокрема прогулянок, набуває особливого значення. Адже вдало організована прогулянка задовольняє потреби дитячого організму в русі, розв’язує завдання відновлення розумової працездатності, а також розширення світогляду дітей, розвитку їх пізнавальних інтересів, формування  навичок моральних взаємин.

Розгляд даного питання було побудовано з двох аспектів: теоретичного та практичного. Так, головою МО, Луценко К.О., було висвітлено теоретичний матеріал щодо сутності та ролі прогулянок на ГПД, вимог до їх підготовки та організації, орієнтовної структури прогулянки.

А виступи вихователів складалися з висвітлення суті певного виду прогулянки та проведення фрагменту з неї.

Зокрема, Селіверстенко Ю.Ю. детальніше розповіла присутнім про прогулянки-спостереження, Коцик В.І. - про прогулянки-екскурсії, Птуха С.С. - про спортивні та ігрові прогулянки, Гордун Н.А. - про прогулянки-практикуми та Маркіна О.Б. - про прогулянки-фантазії.

 

Луценко К.О.,
голова МО

 

 

Архів2021: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід