Методичне об'єднання вихователів групи продовженого дня

23 березня 2021 року відбулося планове засідання методичного об’єднання вихователів групи продовженого дня.

У ході засідання було розглянуто питання: «Самоосвіта – одна з умов професійного росту педагога», «Електронне портфоліо вихователя ГПД».

Однією з найголовніших та ефективних форм методичної роботи є індивідуальна праця вихователя. Самовдосконалення – важливий аспект творчої діяльності педагога. При їх пасивному ставленні до професійного самовдосконалення жодна з форм підвищення кваліфікації, що пропонуються для роботи з вихователями, не дають ефективних результатів.

Розгляд питання самоосвіти вихователів було побудовано з двох аспектів: теоретичного та практичного. Кожен з вихователів представив свою тему самоосвіти, розкрив її теоретичний аспект, продемонстрував свої досягнення.

Зокрема, Оксана Маркіна детальніше розповіла присутнім про розвиток творчого мислення учнів під час ГПД, Світлана Птуха – про патріотичне виховання, Наталія Гордун - про екологічне виховання та Ганна Євдокимова - про трудове виховання. Кожен з вихователів провів вправу або гру відповідно до теми самоосвіти.

Потім вихователі продемонстрували свої електронні портфоліо з метою обміну досвідом та підвищення рівня обізнаності з даного питання. Головою методоб’єднання Вікторією Коцик були подані поради та методичні рекомендації щодо покращення якості портфоліо.

 

Вікторія Коцик,
голова МО

 

 

Архів2021: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід