Методичний марафон «Навчаймося разом»

Протягом двох тижнів з 19 по 29 жовтня 2020 року вчителі початкової та основної школи БНВО, а також вихователі групи продовженого дня взяли участь у методичному марафоні «Навчаймося разом».

Учителі основної школи підготували та провели для своїх колег урок з предмету, який викладають, враховуючи компетентнісний, особистісно орієнтовний та діяльнісний підходи, які є фундаментом концепції Нової української школи.

Також, враховуючи епідеміологічну ситуацію в країні та можливе дистанційне навчання, педагоги БНВО продемонстрували свою майстерність в проведенні онлайн-уроків за допомогою ресурсу Google Meet.

Під час практичних занять «Ефективні рішення Google for Education для хмарної взаємодії», під керівництвом заступника директора з навчально-виховної роботи Левченко Н.В. та педагога-організатора Шляхтиченко І.В., педагоги опанували роботу з додатками Google: Диск, Клас, Форми, Jamboard, Сайти.

Участь у марафоні дозволила обмінятися практичним досвідом, виявити та проаналізувати певні недоліки проведення навчальних занять як очно, так і дистанційно, а також удосконалити цифрову компетентність.

 

Бабенко Т.О.,
методист

 

 

Архів2020: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід