Міський семінар-практикум для заступників директорів та координаторів учнівського самоврядування «Система роботи зі становлення лідера»

25 листопада 2016 року в Броварському навчально-виховному об’єднанні  відбувся міський семінар-практикум для заступників директорів та координаторів учнівського самоврядування «Система роботи зі становлення лідера».

З огляду на те, що в сучасному світі особливе значення приділяється питанню громадянської позиції як дорослих, так і дітей, вихованню лідерства серед учнівської молоді – майбутньої еліти нашого народу – набуває особливого, державного значення.

Учасників семінару привітали Мельник О.М., начальник управління освіти і науки Броварської міської ради, Ткачук І.О., директор Броварського навчально-виховного об’єднання. Також на семінарі були присутні Туник І.А., завідуюча відділу дошкільних, позашкільних закладів, виховної роботи управління освіти і науки Броварської міської ради, Пасічна Т.Ф., методист науково-методичного центру.

Відповідно до програми семінару-практикуму Нечай О.В.,  методист науково-методичного центру, висвітлила психологічний аспект системи роботи зі становлення лідерських якостей у дітей та учнівської молоді та провела тренінгові вправи.

Шляхтиченко І.В., керівник гуртка «Школа лідерів» Центру позашкільної освіти БНВО, координатор Ради дітей та учнівської молоді міста Бровари познайомила присутніх з особливістю роботи гуртка «Школа лідерів», розповіла про результати й успіхи гуртківців та провела практичне заняття «Я приймаю рішення».

Завершився семінар-практикум підведенням підсумків за круглим столом, під час якого заступники директорів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів освіти, координатори учнівського самоврядування висловили свої враження та побажання.

 

Ірина Шляхтиченко,
координатор Ради дітей та учнівської молоді міста,
керівник гуртка «Школа лідерів» БНВО

 

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід