Нагородження переможців Всеукраїнського історико-літературного конкурсу «Вони є. Вони поруч»

Вітаємо Марію, ученицю 4-А класу ЗОШ І-ІІ ступенів, та Анастасію, вихованку Центру позашкільної освіти Броварського навчально-виховного об’єднання, – призерів Всеукраїнського історико-літературного конкурсу «Вони є. Вони поруч».

Урочисте нагородження юних поетів відбулося 1 вересня 2021 року у Броварському навчально-виховному об’єднанні. Директор Ірина Ткачук вручила дівчатам дипломи ІІІ ступеня (номінація «Знахідка») від організаторів конкурсу та побажала подальших успіхів і нових перемог у творчих конкурсах. Подяки отримали і педагоги, котрі підготували переможців конкурсу: Олена Стенченко (класовод 4-А класу) та Вікторія Поплавська (завідуюча організаційно-масовим відділом).

Конкурс проводиться щорічно за ініціативи Вірменського товариства культурних зв’язків «АОКС-Україна» у рамках проекту «Моя Батьківщина – очима дітей етносів України». Мета заходу – виявити та підтримати обдаровану молодь, популяризувати творчість юних письменників і науковців, виховувати у підростаючого покоління національну самосвідомість, шанобливого ставлення до культур і традицій народів України та світу, піднесення української писемної та мистецької культури у міжнародному контексті; розкрити взаємозв'язки та взаємовплив різних культур, виховувати почуття відданості Батьківщині й рідному краю.

За умовами конкурсу роботи, які перемогли, увійдуть до каталогу-збірки та Альманаху-4 Проєкту «Моя Батьківщина – очима дітей етносів України».

 

Вікторія Поплавська,
завідуюча організаційно-масовим відділом

 

Архів2021: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід