Наукові пошуки молоді у третьому тисячолітті

24 березня 2016 року відбулась Державна студентська науково-практична конференція «Наукові пошуки молоді у третьому тисячолітті», мета якої – сприяння вихованню професійно зорієнтованої, озброєної науковим дослідницьким досвідом учнівської молоді.

Проходила конференція у Білоцерківському національному аграрному університеті за науковими напрямками: агрономія, економіка, ветеринарна медицина, екологія та охорона навколишнього середовища, зоотехнія. На ряду зі студентами університету свої доповіді представили переможці обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. Активними доповідачами були і учні міського територіального осередку МАН.

У роботі секції «Економіка» свої дослідження з теми: «Особливості, проблеми та перспективи розвитку туристичної галузі в Україні» висвітлила Крук Валентина, учениця 11 класу Броварської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №9.

У роботі секції «Екологія» представила свою роботу «Дослідження умов застосування бордоської рідини як фунгіцидного препарату для обробки кімнатних рослин» Бойко Тетяна, учениця 11 класу Броварської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6.

Вінокурова Анна, учениця 11 класу Броварської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6, з доповіддю «Живлення та кормові уподобання тетраніхових кліщів» взяла участь у засіданні секції «Зоологія, ботаніка».

«Використання рослинних барвників людиною. Вплив середовища на природні барвники» - дослідження Української Анни, учениці 11 класу Броварської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №9, яке вона представила у секції «Валеологія».

Участь у науково-практичних конференціях дає можливість почути про останні дослідження та відкриття в науці, якими діляться науковці, дізнатися про перспективи досліджень та ще невідкриті сторінки живої природи. Юні науковці отримали чудову нагоду здобути нові знання від досвідчених науковців університету, фахівців різних напрямів аграрної освіти, та поділитися своїми здобутками. 

 

Панкова О.О.,
керівник міського територіального осередку МАН

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід