Незабутня мандрівка за скарбами

Вже вкотре наприкінці травня для дітей групи «Сонечко» Центру розвитку дитини БНВО проводиться відкрите підсумкове заняття. Не оминули цю традицію і цього року. 30 травня 2019 року вихованці запросили своїх батьків на заняття під назвою «Мандрівка за скарбами». Метою заняття стало закріплення навчального матеріалу, активізація засвоєних умінь та знань, надання дітям можливості по-новому подивитися на відоме, спонукати до власної творчості.

Підсумкове заняття виявилося цікавим не тільки для дітей, а й для дорослих. Воно було насичене різноманітним музичним матеріалом, художнім оформленням, яскравими костюмами та інтригою в очікуванні чогось цікавого на завершення. Діти подорожували на кораблі з бравим Капітаном та його командою моряків від острова до острова. На своєму шляху зустріли мирних мешканців островів та виконали всі завдання Пірата для того, щоб зібрати частини ключа від скрині зі скарбами.

Маленькі вихованці дивували дорослих своїми казковими перевтіленнями, дзвінкими й радісними голосочками, майстерністю в танцях, декламуванням віршів, та неперевершеним дитячим артистизмом.

По завершенню заняття кожен вихованець отримав подарунок.

 

 

Петрушкевич С.А.,
вихователь

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід