Новорічне свято з казковими героями

Нарешті наступив день, коли діти групи «Веселка» очікували на прихід Діда Мороза, який по білому сніжку та ранковому морозцю прибув зі своїми помічниками, а саме: з Снігурочкою та тітонькою Цукерочкою у ЦРД БНВО (філія за адресою вулиця Київська, 1).

Очікуючи на Діда Мороза, діти не сумували, а співали новорічних пісень, переглядали казкову феєрію знайомих казок, запальний танок Буратіно та Мальвіни, казковий виступ Принца та Сплячої красуні, Білосніжки та Гномів. А дорогу гостям підсвічували яскраві Зірочки, які вальсували під звуки прекрасної  музики та наближали всіх до зустрічі з Дідом Морозом.

Побачивши його, діти навипередки розказували старенькому про себе, запитували про новорічні дива та весь час протягом свята цікавились, чи не пропали бува подарунки дорогою? А добрий Дід Мороз не лише роздав очікувані подаруночки всім діткам, а й побажав присутнім добра, миру та вдалого 2022 року, року Тигра, який є уособленням справедливості та працелюбності, витримки та перемоги у світі добра.

 

Світлана Проценко,
вихователь

 

 

Архів2021: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід