Олімпіадний рух для молодших школярів БНВО

Концепція сучасного олімпійського руху належить барону П'єр де Кубертену, з чиєї ініціативи 23 червня 1894 року було засновано Міжнародний олімпійський комітет. З тих пір повсюдно стали дотримуватись принципу, згідно якого олімпійський рух являє собою життєву філософію, що підносить і поєднує в єдине ціле переваги тіла, волі й розуму.      

Поєднуючи спорт з освітою, цей рух прагне до створення способу життя, заснованого на радості від зусилля, на виховній цінності гарного прикладу й на повазі до загальних основних етичних принципів. Олімпіадна форма мотивації здобувачів освіти до навчання є важливим чинником майбутньої успішної їхньої соціалізації, а також це різновид інтелектуальних змагань на освітньому просторі, покликаний заохотити дітей до вивчення окремих предметів.

З 04 по 26 листопада 2020 року в Загальноосвітній школі I ступеня Броварського навчально-виховного об’єднання були проведені олімпіади з базових предметів: математики, української мови, англійської мови, предмету «Я досліджую світ».

Предметні олімпіади – це особливе випробування, яке не просто тестує знання учнів, а й гартує їхню зібраність та самостійність. Такі випробування не злякали учнів 3-А, 3-Б та 4 класів. В олімпіаді з математики взяло участь 17 учнів, з української мови – 11 учнів, з англійської мови – 11 учнів, ЯДС – 12 учнів. Всі учасники показали себе з найкращої сторони, виклались в змаганнях на всі 100% та гідно представили свої класи. А призові місця додали величезної впевненості у своїх знаннях. Переможці олімпіад були нагороджені дипломами I, II, III ступенів та подарунками.

Бажаємо усім нашим розумникам покращувати свої знання, ставити перед собою мету і впевнено її досягати, адже такий вагомий досвід точно допоможе стати успішним у майбутньому.

 

Вальченко В.О.,
голова МО вчителів початкової школи

 

 

Архів2020: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід