Організація дозвілля дітей під час весняних канікул

Протягом весняних канікул у Центрі позашкільної освіти БНВО відповідно до плану роботи були проведені наступні заходи:

  • з 25 по 31 березня 2019 року керівники гуртків ЦПО для своїх вихованців провели бесіди на тему: «Здоров’я – найвища цінність».
  • Протягом канікул вихованці ЦПО взяли участь в обласному етапі Всеукраїнської виставки-конкурсу науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість тобі, Україно!» робіт вихованців гуртків початкового технічного моделювання. I місце здобув Карпізін Валентин, за роботу «Робота кипить біля млину», (номінація «Архітектура та будівництво»). II місце здобув Кривов’яз Максим за роботу «Автопарк», (номінація «Спортивно-технічне моделювання»). Переможці – вихованці гуртка «Дизайн і технології», керівник Чернецька Н.В.
  • Протягом канікул учні 5 та 6 класів ЗОШ І-ІІ ст. та вихованці ЦПО БНВО взяли участь у Всеукраїнському конкурсі юних дослідників «Кристали – 2019», керівник Поплавська В.В.
  • З 25 по 31 березня 2019 року вихованці ЦПО готували свої творчі роботи для участі у міському конкурсі дитячих та юнацьких малюнків «Христос Воскрес – Воскресне Україна».
  • Протягом канікул гуртківці взяли участі у Всеукраїнській природоохоронній акції «Годівничка» з нагоди Міжнародного дня зустрічі птахів.
  • З 25 по 31 березня 2019 року у гуртків образотворчого мистецтва проходив творчий марафон  «Весняний настрій» (виставка малюнків вихованців).

Робота гуртків протягом канікул здійснювалась відповідно до затвердженого розкладу.

 

Поплавська В.В.,
завідуюча організаційно-масовим відділом

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід