Освітнє середовище як чинник розвитку особистості учня

19 жовтня 2020 року відбулося засідання методичного об’єднання вчителів початкової школи БНВО.

Творчий колектив початкової школи намагається створити такі умови розвитку особистості, за яких розкриваються унікальні здібності, можливості кожної дитини. Тому й тема засідання звучить відповідно: «Освітнє середовище як чинник розвитку особистості учня».

Метою заходу стало розширення знань педагогів щодо запровадження Концепції НУШ: ранкові зустрічі, формувальне оцінювання, його критерії, підвищення професійної компетентності учителів, сприяння розвитку творчої активності педагогів, інтересу до самовдосконалення. Робота методичного об’єднання стала продуктивним, цікавим, корисним навчанням, адже це була співпраця колективу, а не конкуренція чи хизування. Кожен педагог показав невеликий майстер-клас з проведення ранкових зустрічей, що є новою традицією української школи, і як показує практика – одним із перших методів, орієнтованих на учня.     

Не менш цікавим стало обговорення формувального оцінювання учня, адже це інструмент підвищення якості навчання. Колеги-педагоги обмінювалися думками щодо значення знань і вмінь, які прагнуть дати дітям, як можуть з’ясувати чого вони навчились, як допомогти дитині вчитися краще, як удосконалити педагогічні вміння.

Дякуємо педагогам за активну участь, креативні ідеї у проведенні методичного засідання. Нехай такі зустрічі приносять нам радість, збагачують досвід, налаштовують на позитив і продуктивність.

 

Голова МО
Вальченко В.О.

 

 

Архів2020: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід