Партнерство: За досвідом – до Польщі

У квітні 2017 року делегація управління освіти та науки Броварської міської ради, до складу якої також входили директор Броварського навчально-виховного об’єднання – Ткачук І.О. та заступник директора Сліпкань С.В., побували з робочою поїздкою у Гродзіському повіті Республіки Польща, де вивчали менеджмент в освітніх навчальних закладах.

Поїздку було організовано за запрошенням старости Гродзіського повіту пана Маріуша Згайнські з метою налагодження співпраці між навчальними закладами міста Бровари та Гродзіського повіту Республіки Польща. На думку учасників поїздки, такий обмін досвідом на прикладі країн Євросоюзу є дуже важливим для представників навчальних закладів м.Бровари. Сьогодні Україна знаходиться на початку шляху впровадження реформ в галузі освіти. Польща вже пройшла цей шлях, демонструючи суттєві зміни в цій галузі, що відбулися тут за чверть століття.

Протягом тижня делегація відвідала декілька навчальних закладів: дитячий садочок, початкову школу ім. Польських олімпійців, старшу школу ім. Евгенія Квітковського та ліцей.

Польський досвід показав, що всі заклади працюють над проектами розвитку своїх закладів через залучення європейських інвестицій (грандів).

 

Сліпкань С.В.,
заступник директора з навчально-виробничої роботи БНВО

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід