Педагогічна рада «Зустріч у клубі творчої діяльності»

24 березня 2015 року у Броварському навчально-виховному об’єднанні відповідно до плану роботи закладу було проведено засідання педагогічної ради «Зустріч у клубі творчої діяльності».

На початку зустрічі Ірина Олександрівна Ткачук, директор БНВО, повідомила присутнім, що 05 березня 2015 року відбулося засідання регіональної експертної ради департаменту освіти і науки Київської облдержадміністрації, на якому було прийнято рішення щодо атестації структурних підрозділів БНВО за наслідками проведення атестаційної експертизи, а саме:

  • Центр розвитку дитини визнано атестованим з відзнакою (високий рівень);
  • Центр позашкільної освіти визнано атестованим з відзнакою (високий рівень);
  • Міський територіальний осередок Малої академії наук визнано атестованим з відзнакою (високий рівень).

Значна частина засідання була присвячена творчим звітам педагогів, які атестувалися у 2014/2015 навчальному році. Під час виступів педагоги презентували досвід роботи з учнями та вихованцями, представили результативність участі дітей у різноманітних заходах та конкурсах, власні досягнення, методичні напрацювання та доробки.

Особливо цікавими були виступи:

  • Музики Аліни Євгеніївни, вчителя математики Ліцею технологічного профілю;
  • Чернецької Наталії Віталіївни, завідуючої художньо-естетичним відділом Центру позашкільної освіти, керівника гуртка «Майстерня подарунків»;
  • Павлової Владислави Юріївної, керівника гуртка образотворчого мистецтва;
  • Антошевської Елеонори Олександрівни, керівника гуртка «Рукоділля та цікаве дозвілля»;
  • Трофанчук Наталії Миколаївни, завідуючої гуманітарним відділом Центру позашкільної освіти, керівника гуртка «Англійська мова», вчителя англійської мови Ліцею технологічного профілю;
  • Круковської Оксани Олексіївни, керівника Народної хореографічної майстерні «Мальва».

Педагогічний колектив було ознайомлено із проектом плану проходження курсів підвищення кваліфікації та атестації педагогів у наступному навчальному році, а також розглянуто питання діагностування в системі методичної роботи закладу.

Наприкінці зустрічі Ірина Олександрівна вручила диплом департаменту освіти  і науки  Київської облдержадміністрації Чернецькій Наталії Віталіївні як переможцю обласного конкурсу на кращий навчально-методичний матеріал з науково-технічної творчості  (номінація «Методична розробка заняття») та подяку Київської облдержадміністрації Бондар Катерині Сергіївні як координатору ради дітей та учнівської молоді м. Бровари за вагомий внесок у розвиток дитячого і молодіжного лідерського руху, творчу професійну діяльність з формування активної громадської позиції учнівської молоді Київщини.

 

Стельмах Т.М.,
завідуюча науково-методичним відділом

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід