Педагогічна рада «Про педагогічний інструментарій як засіб формування успішної особистості випускника»

Запропонована у ході дослідно-експериментальної роботи модель успішного випускника Броварського навчально-виховним об’єднанням як випускника Школи життєвого успіху передбачає певне навчально-методичне забезпечення та педагогічний інструментарій.

Саме тому 06 листопада 2015 року у Броварському навчально-виховному об’єднанні відповідно до плану роботи закладу було проведено засідання педагогічної ради «Про педагогічний інструментарій як засіб формування успішної особистості випускника».

З метою підготовки до засідання у період з 02 по 05 листопада у структурних підрозділах закладу відбулися тематичні наради педагогів, засідання методичних об’єднань: у Центрі розвитку дитини – Розвиток морально-ціннісних рис особистості вихованців під час проведення навчальних занять; у Центрі позашкільної освіти – Формування позитивного сприйняття індивідуальності у собі та новизни в оточенні засобами гурткової роботи; у Центрі професійної освіти – Ефективність використання матеріально-технічного забезпечення закладу при формуванні професійних навичок вихованців; у Ліцеї технологічного профілю – Формування в учнів старших класів здатності до самостійного вибору життєвого шляху під час вивчення суспільно-гуманітарних дисциплін. Кращий досвід вихователів, керівників гуртків, учителів із зазначених питань і було представлено до уваги педагогів під час проведення педагогічної ради.  

Також, практичними психологами було висвітлено питання  «Адаптація дітей дошкільного віку, учнів 1-го та 10-го класу до умов виховання та навчання у БНВО».

 

Стельмах Т.М.,
завідуюча науково-методичним відділом

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід