Педагогічні читання на тему «Педагогічна майстерність як акмеологічний феномен»

26 березня 2024 року у Броварському ліцеї № 11 відбулися педагогічні читання за темою «Педагогічна майстерність як акмеологічний феномен» (у рамках І-го (організаційно-підготовчого) етапу експерименту на всеукраїнському рівні за темою «Розвиток освітнього акмесередовища авторської Школи зростання успішної особистості» у січні 2024 – червні 2029 років).

Для ефективної роботи педагогам заздалегідь було надано список рекомендованої літератури за темою педагогічних читань. Зацікавлено та активно педагоги пригадали періоди професіогенезу, усвідомили свою позицію на «горі» професійного розвитку. Обговорили фактори (чинники), які нам допомагають або заважають рухатися на шляху до вдосконалення педагогічної майстерності, а також «прорекламували» стимули для подальшої роботи та вдосконалення. Адже розуміння усього цього впливає на спрямованість особистості вчителя, на співпрацю, а готовність учителів співпрацювати на єдину мету та мати спільну відповідальність за результати діяльності – це один із критеріїв ефективності змін освітнього середовища.

На завершення зустрічі вчителі відвідали «педагогічний пікнік», де  поділилися власними враженнями і думками та спланували роботу щодо виконання програми І-го (організаційно-підготовчого) етапу на найближчий час!

 

 

Ганна Андрющенко,

практичний психолог

 

Архів2024: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід