Подаруй дитині професію – подаруй майбутнє

26 січня 2017 року на базі Броварського навчально-виховного об’єднання стартував благодійний проект «Подаруй дитині професію – подаруй майбутнє» ініціаторами якого є Броварський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Товариство з обмеженою відповідальністю «Бренберг Бізнес Тревел».

Основною метою даного проекту є благодійна підтримка 15 дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, дітей із малозабезпечених родин та дітей учасників АТО, віком від 15 до 17 років, які перебувають під соціальним супроводом чи на обліку Броварського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, соціального захисту дітей та реалізація в рамках даного проекту авторської навчальної програми для дітей даних категорій і освоєння ними професії перукар.

Присутніми на заході були директор міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Аліна Ярмоленко, директор Броварського навчально-виховного об’єднання Ірина Ткачук, засновник та керуючий проектом Соціально відповідальна компанія «BRANDBERG» Марина Ігнатуша, майстер перукар Валерія Одар, спеціально запрошений гість – директор Вишгородського історико-культурного заповідника, корінна броварчанка Влада Литовченко.

Марина Ігнатуша під час представлення проекту «Подаруй дитині професію – подаруй майбутнє» розповіла про основну концепцією зазначеного соціального проекту, залучення до освітнього процесу відомих майстрів перукарської справи, які поділяться зі школярами особистим професійним досвідом на майстер-класах.

Директор Броварського НВО Ірина Ткачук, акцентувала увагу присутніх на діяльності навчального закладу, умови співпраці в даному проекті.

Майстер перукар Валерія Одар ознайомила присутніх з програмою навчання перукарського мистецтва, діти отримають знання і навички з теорії перукарської майстерності, жіночої зачіски і укладки, чоловічої зачіски, технології фарбування, завивки та навички на майстер-класах, які проводитимуть провідні перукарі України.

Поділилася секретами власного успіху та аспектами території краси – спеціальний гість Влада Литовченко.

Смачним відбулося завершення заходу. Креативними тістечками були пригощенні всі діти та учасники даного проекту.

 

Сліпкань С.В.,
заступник директора з навчально-виховної роботи

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід