Подаруй Різдво тваринці

Добрі вчинки коштують дешево, але цінуються дорого. Їх не можна купити ні за які гроші, вони по краплиночці виховуються змалечку протягом життя в кожній людині.

З огляду на бажання дітей робити щось корисне для суспільства, тим самим набувати новий життєвий досвід, нові знання та навички, учні третього класу БНВО на чолі з класоводом Вальченко В.О. та вихователем ГПД Задорожньою І.С. ініціювали проведення соціальної благодійної акції «Подаруй Різдво тваринці» серед учнівського та педагогічного колективу, спрямовану на розвиток партнерства та волонтерства на місцевому рівні. Соціальна акція пройшла з метою здійснення підтримки тварин, які перебувають у притулках міста.  

З 16 по 23 грудня 2019 року дітьми був проведений комплекс заходів: підготовка інформаційного матеріалу, донесення мети акції усім учасникам освітнього процесу,  збір допомоги (продукти харчування, лежанки, іграшки, ошийники, посуд для тварин), в рамках яких всі бажаючі змогли реалізувати своє бажання зробити добро для чотирилапих друзів.

Учні Броварського навчально-виховного об’єднання знають і запам’ятають на все життя, що немилосердно проходити повз чужу біду, наче це тебе не стосується, не простягнути руку тому, кому ти можеш допомогти, а особливо перед різдвяними святами, коли кожен чекає на диво, чи то людина, чи то тварина.

23 грудня 2019 року всі подарунки були передані Аліні Бортник, волонтеру БО «Вірне серце», яка завітала до учнів 3 класу та провела цікавий урок-бесіду на тему: «Допомога безпритульним тваринам».

Дякуємо усім учням, педагогам, батькам, усім небайдужим, хто долучився до соціальної акції!

 

Вальченко В.О.,
класовод

 

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід