Подорож новорічними стежками

Новорічні ранки у кожному дитячому садку – чарівне свято, на яке з нетерпінням чекають діти. Адже саме новорічне свято дарує здійснення найзаповітніших бажань, чудові подарунки, віру в казку, яка приходить в новорічні дні. Ось саме таке Новорічне свято відбулося в старшій групі АБВГДейка (Філія, вул. Київська 1).

Діти дуже старанно готувалися до свята: власноруч виготовили новорічні іграшки із пап’є маше, виліпили із солоного тіста, а потім розфарбували різні новорічні атрибути, зробили яскраві аплікації. А потім із задоволенням прикрашали разом з вихователем групову кімнату, залу.

І ось нарешті – саме свято! Діти створили новорічну казку, йшли нелегкими шляхами, щоб врятувати Діда Мороза. По дорозі показали свою майстерність у співах, сучасних ритмічних таночках і хороводах. Вихованці старшої групи змогли визволити Діда Мороза та виявилися самостійними, дорослими, відповідальними, зібраними, небайдужими й сміливими. 

А скільки радості та емоцій виразилось на обличчях у дітей від зустрічі з Дідом Морозом. Вони із захопленням гралися з казковими героями, розповідали новорічні вірші, а в кінці отримали довгоочікувані подарунки.

 

Олена Приходько,
вихователь

 

 

Архів2021: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід