Подорож по світу мрій

Ми всі помічали, що мріям властиво збуватися, якщо дуже сильно бажати їх виконання і знаходити час для того, щоб просто помріяти. Коли наші мрії реалізовуються, ми починаємо дійсно вірити в чудодійну силу думки. Мріючи, людина не тільки прокладає свій шлях до здійснення своїх бажань, але і отримує чітку картинку того, чого вона саме хоче. Якщо щиро вірити в свою мрію, вона неодмінно стане дійсністю в нашому житті. Сила думки має немислиму силу, за умови серйозного ставлення до неї. Для досягнення будь-якої мети необхідно здійснювати кроки, що наближають до неї.

Саме такі кроки робили вихованці табору відпочинку денного перебування «Успіх» у тематичний День мрій 29 травня 2019 року.

Вихованці загонів «Веселка» та «Єралаш» відвідали столицю України. Вони побували на Софіївській площі – одному із найдавніших і найкрасивіших куточків Києва. Вона – уособлення історії й культури багатьох віків давнього Києва. Також на Софійській площі розташований пам’ятник Богдану Хмельницькому. Встановлений він на честь гетьмана Хмельницького, який увійшов в історію України як видатний полководець та  державний діяч. Діти захопливо слухали розповідь про історичне минуле площі, на якій вони перебували.

Наступна локація, яку відвідали вихованці – Пейзажна алея, де їх чекали казки, магія та різнобарвний світ казкових персонажів. Діти побачили найвідомішого багатоногого синього кота Києва, Маленького Принца та інших казкових персонажів. Хоча і не на довгий час вихованці пришкільного табору «Успіх» відчули себе героями казки «Пригоди Аліси в Країні Чудес».

Після екскурсії гарно відпочивши і з новими силами вихованці завзято вдосконалювали знання з англійської мови під час майстер-класу «Англійська – це просто». Під керівництвом педагога діти повторювали назви кольорів англійською мовою із використанням ігрової технології «Вгадай колір та надуй повітряну кульку відповідно за вірно вгаданим кольором». На майстер-класі «Чарівні прикраси» вихованці спробували себе в ролі чарівників виконавши мрію зачарованої гусені. Юні чарівники-мрійники перетворили гусінь на пурхливого метелика.

Для дітей загону «Невгамовні» була проведена розважально-ігрова програма «Сяйте усмішки, сонцем зігріті! Миру і щастя – всім дітям на світі». Вправа «Корабель мрій» допомогла дітям записати свої мрії на аркушах паперу, гра «Кулька миру» та «Атоми й молекули» згуртували до виготовлення яскравих лепбуків-мрій. Вихованці загонів «Невгамовні» та «Вулкан»» поділилися своїми мріями, виготовляючи лепбук «Подорож до світу мрій», який став своєрідною дошкою візуалізації дитячих бажань, а вони такі різні: серйозні, веселі, нездійсненні, земні та космічні. Але малюнки та висловлювання наших дітлахів свідчать про те, що у них щасливе, безхмарне дитинство. «Мрія – це диво!» – такий висновок зробили діти.

Для вихованців загону «Вулкан» вихователь провела конкурс малюнків на асфальті «Я мрію про….» та гру «Поле чудес». Продовжила подорож мріями з дітьми методист з профорієнтаційної роботи під час заходу «Мої мрії про майбутнє».

Мрії про те, щоб стати справжніми спортсменами: тенісистами, футболістами, волейболістами, силачами, здійснювалися під час спортивної години. Досягти мети допомагали вправи по перетягуванню канату, гри з м’ячем, обручами, кеглями, і обов’язково футболом.

Казковою вікториною «Дивосвіт казок» продовжили тематичний день діти загону «Невгамовні». Бібліотекар школи підготувала для них цікаве дозвілля, а саме: конкурси «З якої казки слова», «Збери назву казки з фішок», «Склади казкову картинку з кубиків», вправа «Казковий потяг» (склади прислів’я про казку). Останнім штрихом вікторини стало виготовлення закладинки для підручника.

У другій половині дня, під час денного відпочинку, діти розмальовували картинки, які відповідають літньому відпочинку. Міркували, уявляли, як проведуть літні канікули після закінчення табірної зміни. Ділилися своїми мріями з друзями.

Під час майстер-класу «Англійська – це просто» вихованці готувалися до проведення театральної постановки «Wizard of Oz».

Майстер-клас «Чарівні фарби» пройшов на відмінно. Діти виконали малюнки на тему «У кожного є свої мрії», де змогли проявити свою фантазію, уяву, увагу та відповідальність.

День був дуже насичений, тому втомлені, але щасливі, діти повернулися додому.

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід