Подорож у місто архітектурних пам’яток України – Львів

З 11 по 14 червня 2021 року учні 6 класу ЗОШ І-ІІ ступенів БНВО побували на екскурсії у Львові – одному з найкрасивіших міст України та східної Європи.

Львів – місто пам’яток, храмів, палаців, старовинних споруд, дивовижних площ та багатих на дивини музеїв. Діти на власні очі побачили та оцінили всю красу старого міста.

Пішохідна екскурсія Львовом «Старе місто» дала змогу познайомитися з історією міста, зрозуміти, як і коли воно забудовувалось, та отримати величезний список місць, куди варто завітати. Учнів познайомили з забудовою площі Ринок, яка завжди була самим центром міста. Тут знаходиться 45 кам’яниць, кожна з яких ховає окрему історію про своїх, часто доволі видатних, власників, а в центрі площі її серце – Ратуша – споруда звідки завжди велося управління містом.

Діти також відвідали підземелля Аптеки-музею, кавові підземелля «Копальні кави», Гасова Лямпа, Майстерня шоколаду, підземелля Домініканського монастиря – одні з найстаріших підземель Львова, підземелля костелу Єзуїтів.

Екскурсія середньовічними замками також не залишила байдужими.

Вечірнє освітлення Львова по-новому відкрило архітектурні об'єкти міста, тому екскурсія для учнів була актуальною та повчальною. Вони отримати масу незабутніх емоцій та вражень.

 

Світлана Кисіль,
класний кекрівник

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід