Показові виступи з ушу

26 листопада 2020 року, в рамках проведення спортчеленджу, керівник гуртка «Ушу», майстер спорту Міжнародного класу Ломенко О.В організував для вихованці гуртка показові виступи. На заняття були запрошені учні, котрі цього року тільки почали займатися цим видом спорту. Для них свої вміння демонстрували юні спортсмени, що вже не перший рік займаються ушу, деякі навіть беруть участь у змаганнях. За ці роки тренувань вони переконалися, що заняття цим видом спорту позитивно впливають на їхнє здоров’я: формують правильну поставу, попереджають плоскостопість; розвивають рухові (кондиційні та координаційні) здібності, а плавні, ритмічні рухи знімають м’язову та емоційну напругу.

Розпочали свій виступ вихованці із демонстрації елементів спеціальної розминки. Шквал емоцій та аплодисментів від вдячних глядачів, отримали юні спортсмени, від показових виступів з різними видами зброї.

Ще зовсім недавно ці діти були глядачами, а вже сьогодні, завдяки наполегливості, демонструють іншим свої досягнення, своїм прикладом надихають інших бути фізично активними та зміцнювати своє здоров’я.

 

 

Вікторія Поплавська,
завідуюча організаційно-масовим відділом

 

 

Архів2020: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід