Посвята в читачі "Казковий карнавал"

Книга! Вона поруч від самого народження. Перші казки, оповідання та вірші читають нам мама і тато. Про все на світі розповідає книга. Дитяча книга – це перша сходинка до пізнання безмежного, чарівного, дивовижного світу – життя.

З метою формування читацьких інтересів та виховання бережливого ставлення до книги та з нагоди Міжнародного дня дитячої та юнацької книги 3 квітня 2019 року для учнів 1-х класів ЗОШ І-ІІ ступенів БНВО було проведено виховний захід «Посвята в читачі. Казковий карнавал».

Свято пройшло в теплій дружній атмосфері знайомства із казковими героями, в ролі яких виступили учні 5 та 6 класів ЗОШ І-ІІ ст.

Першокласники виконували завдання естафети з повітряними кульками, відгадували загадки у вікторині, вивчали рухи в «Танцювальному марафоні» та принесли присягу книгам.

На завершення свята учні отримали  від казкових героїв Читацькі квитки із правилами користування книжками.

Міжнародний день дитячої книги – свято, встановлене з ініціативи та за ухвалою Міжнародної ради дитячої книги. Відзначається щороку (починаючи з 1967) 2 квітня – в день народження великого казкаря Ганса Крістіана Андерсена.

 

Поджара Тетяна,
бібліотекар БНВО

 

 

 

 

Діяльність: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід