Посвята у читачі учнів 1 класу

Книги – кораблі думки, які плавають хвилями часу і несуть свій дорогоцінний вантаж від покоління до покоління.
Ф. Бекон

Чим би ви не захоплювались у житті, на допомогу завжди прийдуть книги. Величезний світ – принадний та різноманітний лине до вас із книжок.

З метою виховання любові та поваги до книг та людей, що їх створюють, бережливого ставлення до вікових надбань людства у книгах та у зв’язку із Всеукраїнським днем бібліотек 29 вересня 2016 року бібліотекар закладу Поджара Т.А. провела бібліотечне свято «Посвята у читачі» для учнів 1 класу Загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів БНВО. Бібліотекар повторила з учнями історію виникнення книг та бібліотек, про перші матеріали, з яких виготовляли книги, винайдення першого друкарського верстата та перших збирачів книжок. До учнів завітала вихованка гуртка «Дивослово» в образі казкового героя – Червоної Шапочки, яка передала привіт першокласникам від казкових героїв, загадавши їм загадки про казки. Учні продемонстрували свої знання про книги, декламуючи вірші відомих поетів.

На завершення свята всі першокласники заприсяглися дотримуватися правил користування книгами та отримали від Червоної Шапочки цікаві «Читацькі квитки» із правилами збереження книг.

 

Поджара Т.А.,
бібліотекар БНВО

 

 

Діяльність: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід