Приготування бісквітного торта «Празький» з дотриманням технологічного процесу

 

Завантажити конспект уроку

Автор

Орещенко Антоніна Іванівна, вчитель 

Тип матеріалу

План-конспект уроку

Цільова аудиторія

Для учнів 10 класу

Предмет

Технології

Очікувані результати навчально-пізнавальної діяльності учнів:

Знаннєвий компонент: Знає технологію приготування кондитерського виробу торт «Празький».

Діяльнісний компонент: Визначає необхідну кількість продуктів «брутто-нетто» для приготування кондитерського виробу торт «Празький».

Ціннісний компонент: Усвідомлює необхідність  дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил безпеки під час практичної роботи.

 

 

 

Методична скарбничка: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід