posted by admin bnvo
on Втр, 03/19/2019 - 14:04
|
|
Автор |
Орещенко Антоніна Іванівна, вчитель |
Тип матеріалу |
План-конспект уроку |
Цільова аудиторія |
Для учнів 10 класу |
Предмет |
Технології |
Очікувані результати навчально-пізнавальної діяльності учнів: |
Знаннєвий компонент: Знає технологію приготування пісочного тіста. Кондитерського виробу з пісочного тіста. Діяльнісний компонент: Визначає необхідну кількість продуктів «брутто-нетто» для приготування пісочного тіста і виробу з нього. Ціннісний компонент: Усвідомлює необхідність дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил безпеки під час практичної роботи. |
Зображення:
Методична скарбничка: