Проведення виховного заходу «Подорож книжковою країною» для вихованців Центру розвитку дитини

3 квітня 2015 року в актовій залі Броварського навчально-виховного об’єднання бібліотекарем Поджарою Т.А. та учнями 10-Б класу Ліцею технологічного профілю БНВО (учасники літературного гуртка «Дивослово») для вихованців Центру розвитку дитини БНВО було проведено свято книги «Подорож книжковою країною», присвяченого Міжнародному дню дитячої книги.

Бібліотекар ознайомила всіх присутніх із історією та передумовами святкування Міжнародного дня дитячої книги.

З метою популяризації книги, виховання дбайливого ставлення дітей до книг, розвитку кмітливості та уваги дошкільнят ліцеїсти в образах казкових героїв познайомили дітей з різними професіями: бібліотекаря, казкаря, лікаря та ін.

Малята із захопленням спостерігали за казковими героями та взяли активну участь у різноманітних конкурсах та вікторині «Вгадай героя та казку». Також в ігровій формі повторили свої знання предметів шкільного ужитку та правила користування книгами.

На завершення свята десятикласники вручили кожному із дошкільнят закладки-пам’ятки із правилами користування книгами. Також усі могли ознайомитись із цікавими виданнями книжкової виставки  «Дивосвіт друкованих скарбів».

 

Поджара Тетяна Аркадіївна, бібліотекар

 

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід