Проведення огляду виставки однієї книги «Броварські шляхи Кобзаря» краєзнавця Дмитра Гамалія та до 100-річчя від дня його народження

З метою вшанування пам’яті дослідника минувшини рідного краю Дмитра Гамалія, а також з нагоди 25 річчя виходу його книги «Броварські шляхи Кобзаря», яка користується великою популярністю серед учнів, учителів, шанувальників рідного краю, шевченківського слова, 6 листопада 2019 року для учнів 5 класу ЗОШ І-ІІ ступенів БНВО бібліотекарем закладу було проведено огляд  виставки однієї книги «Броварські шляхи Кобзаря».

Бібліотекар ознайомила п’ятикласників із біографією видатного краєзнавця-земляка та представила книгу, що в 2019 році відзначила  25 років зі свого  виходу у світ. Учні переглянули медіапрезентацію зі сканкопіями сімейних фото дослідника та зачитали уривки творів Т.Г.Шевченка про Бровари, представлені у даному виданні  Д.М.Гамалія.

Школярі доторкнулись до історії рідного міста, познайомившись із краєзнавчою, літературно-мистецькою спадщиною Д.М. Гамалія.

 

Поджара Т.А.,

бібліотекар

Діяльність: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід