Підсумки третього тижня Фуд челенджу «Національні кухні»

Вже третій тиджень поспіль Броварське навчально-виховне обєднання бере участь у Всеукраїнському Фуд челенджі від HealthySchools «Заради здорових та радісних школярів». Завданням третього тижня було вивчити національну кухню будь-якої країни світу, крім України. Заклад обрав Польщу. Протягом тижня здобувачі освіти ЗОШ І-ІІ ступенів, вихованці Центру розвитку дитини та Центру позашкільної освіти підвищували обізнаність про національні страви не тільки України, але й інших країн світу. Найбільше всім сподобалася національна кухня країни-сусідки – Польщі. Лідери учнівського самоврядування вирішили, що на цю тему розроблять та запишуть спецвипуск телепередачі «Будьмо здорові». Цілий тиждень тривали дослідження, інтерв'ю, подорожі, майстер-класи, відеозаписи. І ось результат – програма вийшла в ефір!

Не менш цікавим були презентації учнів та вихованців про традиційні страви українців. Протягом тижня звучали пісні, вірші, розігрувалися театральні сцени, танцювали хореографічні композиції, проводились майстер-класи. Тиждень видався насиченим, смачним та інформаційним!

Звіт про заходи, які пройшли у нашому закладі, можна переглянути за посиланням.

 

 

Вікторія Поплавська,
завідуюча організаційно-масовим відділом

 

 

Архів2021: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід